CÉLTÁVCSŐ - ATN MARS-HD640-2,5-25x 50mm hőkamera céltávcső

ÚJ TERMÉK ATN MARS-HD640-2,5-25x 50mm hőkamera céltávcső

Vadászok által tesztelt termék!

Áruházunkban minden teméket vadászok tesztelték vadászok számára!

4,5-18x-ös nagyítás
384x288 felbontású érzékelő
50mm-es obijektív
HD monitor
változtatható szálkereszt
felvétel rögzítés GPS & geotagging
iránytű
egylövéses nullázás
WiFi - élőkép Android és IOS eszközökön

 

 

Az ATN MARS hőkamera céltávcsövek új távlatokat nyitnak. Nappal és éjjel is egyaránt használhatók számos „okos” funkcióval megtámogatva. A céltávcsőben lévő ATN Obsidian "T" II Core számítógép számos érzékelőt vezérel és egyetlen gombnyomással, vagy a fegyver elsütésével felvételek készíthetők vele. Tudásával egyedülálló a piacon és páratlan funkciókkal rendelkezik.

A 50mm-es obijektívben egy 384x288-as nagyfelbontású érzékelő található, melynek detektálási távolsága 1000 méter.

A céltávcső HD felbontású monitorral rendelkezik. Videófelvétel és fényképek rögzítésére is alkalmas használat közben egyetlen gombnyomással, vagy a fegyver elsütésével. Beállítható sorozatfelvételre is. Sorozatfelvétel esetén a képkockák között eltelt idő is állítható.

A beépített ballisztikai program a bevitt és mért adatok alapján minden tényezőt számításba vesz és a kalkuláció alapján a szálkereszt célzópontját automatikusan áthelyezi* a becsapódási pontra. Beépített elektronikus barométer gondoskodik a ballisztikai kalkulációk még pontosabb elvégzéséről.

Hétféle szálkereszt választható ki hétféle színben. A céltávcső nullázása egyetlen lövéssel pár másodperc alatt lehetséges a menüben található belövés funkció segítségével. Hat fegyver belövése és hatféle lőszer ballisztikája is tárolható a Mars memóriájában.

Távolságmérő funkció segítségével szinte teljes pontosságú becslést ad a céltárgy távolságáról, és ennek megfelelően hozzáigazítja* a szálkereszt célzópontját a becsapódási ponthoz.

Az 4,5X-ös optikai nagyításról fokozatmentes zoomolhatunk egészen 18X-es nagyításig. Beépített giroszkóp biztosítja a remegésmentes képet és a stabil lövéseket. A távcső megjeleníti a vertikális és horizontális dőlésszöget is. 

Egyszerűen használható geotagging funkció rögzíti a felhasználó földrajzi elhelyezkedését az elkészült felvételek mellett és a későbbiekben bármikor visszakereshető merre járt a felvételek készítője. Rögzíti a felhasználó tengerszint feletti magasságát is. A látómezőben megjelenített elektronikus iránytű segíti a tájékozódást és sebességmérő mutatja a felhasználó sebességét, ha mozgásban van.

Beépített WI-FI és Bluetooth* adóvevő segítségével csatlakoztatható mobil telefonokhoz és tabletekhez (Android és IOS). A csatlakoztatott eszköz használható keresőként, így társunk élőben figyelheti mit lát a lövész a távcsőben. Wifi-vel történő csatlakozás esetén számos funkció (pl. szálkereszt típus választás) a csatlakoztatott eszközről is elérhető.

A készülék USB, mini HDMI csatlakozóval és micro SD kártya foglalattal rendelkezik, a micro SD kártya 32GB-ig bővíthető.

Az USB csatlakozó a felvételek számítógépre történő mentése mellett, külső táp (powerbank) csatlakoztatására is lehetőséget ad. 

Az Mars szabványos Picatinny sínekre rögzíthető.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
    Rossz           Jó

  • Megtekintve: 682
  • Gyártó: ATN
  • Cikkszám: ATNMarsHD1
  • Készlet információ: 1
  • 995,000 Ft
  • Nettó: 995,000 Ft